IJsbergen, Grieks, en poffertjes

Vanwege de carnaval mochten de kids verkleed naar het kinderdagverblijf komen (wel twee dagen op rij). Dus Nicki eerst als een bijtje en daarna als Minnie Mouse. Wat een feest was dat.

Later die week zijn we met zijn drietjes lekker naar de Griek gegaan. En wat de boer niet kent dat eet hij niet…. Dus na wat overredingskracht van papa en mama gingen de griekse hapjes vlot naar binnen en bleek het toch wel erg lekker allemaal. We hadden in ieder geval een erg gezellig avond met z’n 3-tjes.

In Hindeloopen was het kruiende ijs wel 6 meter hoog dus daar moesten we toch echt even naar gaan kijken. De familie Pisa op poolexpeditie. Het was een indrukkend gezicht, en voor junior een heel avontuur. Eerst klunen door de modder en daarna klauteren op de ijsbergen. En ze deed het wel alleen hoor….

Maandag kwam Omie op visite en die is met Nic naar Ballorig gegaan. Wat een feest was dat. Wel een beetje gek dat Omie nog helemaal naar boven wil klimmen (ze zou beter moeten weten). Vrijdag was Cora jarig en die gaf een feestje. Wij zijn daar lekker gaan eten en Nicki macht in Lynn haar bed slapen. Dat was natuurlijk super spannend. En nu heeft Nicki toch eerst bij Bryan geslapen voordat hij hier komt slapen (volgende week al weer). Lekker gegeten, gespeeld met de lego en daarna naar bed. Laat op de avond heeft papa Nicki uit bed getild en zijn we naar huis gereden.

Mama was de hele week ziek dus moesten papa en Nicki zich alleen vermaken. Nou dat lukt ons aardig, beetje shoppen, beetje poffertje eten, en er is al weer een dag voorbij.


1 reactie

  1. Betty spagettie - mrt 4, 2012 at 16:16

    wauw wauw wauw wat een gave foto s weer super,geweldig hoor al dat ijs en wat ben je gaaf als bijtje en die mine leuk leuk ga er gewoon van stotterenzeg.Wat speel je mooi en leuk met Bryan tegek met lego nou lieverd ik zie je niet veel maar weet dat je zonder je Omie je geweldig vermaakt en hoe leuk je leven is ,kan niet aan je snuffelen maar dank aan de foto s geniet ik er toch van dag lieverd Omie

schrijf ook een berichtje / reactie