Ik ben 12 weken

We zitten nu op twaaf weken, week 11 was een drukke maar erg leuke week.

Papa had zijn eerste papadag zonder dan mama hem hielp en dat ging echt super. Het weekend zijn we met MI-Swaco naar Friesland geweest (weer een land dat ik op mijn kaartje kan zetten)(mijn papa zegt dat Friesland buitenland is).

En voor het eerst deze week naar het KDV en dat vond mijn mams wel erg vervelend. Maar ik heb het prima naar mijn zin gehad en heb goed gegeten en geslapen. Maar mams is lekker gaan shoppen en heeft wat lekkers voor papa gekocht en leuke kleren voor mij. Ze heeft ook een slaapzak gekocht van sesamstraat en daar slaap ik echt super in.

Op papa zijn papadag was het mooi weer dus heeft hij mij lekker in de tuin de fles gegeven en zijn we wezen shoppen bij de intertoys omdat we volgende week naar allemaal verjaardagen toe moeten.

En ikke, ik kan al hardop lachen, en dingen vastpakken en in mijn mond stoppen. Ik vind het heerlijk als ik in bad ga en als papa of mama een liedje voor me zingen, dan moet ik vooral heel erg hard lachen. Vooral als ze het puntje van mijn neus aanwijzen ga ik helemaal uit mijn dak..

Oja Vinnie de poes heeft mijn voedingskussen geconfisceerd. Ik krijg hem nog wel als ik later groot ben.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie