Kerst en oud en nieuw 2010

Twee heerlijke weken achter de rug. Het begon allemaal met een hoop sneeuw en dus konden we sleetje rijden. Nicki vond het heerlijk en durfde zonder problemen alleen van de heuvel af te sleeen.
Omdat de kerst voor de deur stond hebben papa en mama de kerstboom neergezet en dat was natuurlijk feest. Vooral de piek maakte indruk. Lekker kerstverhaaltjes voorlezen en veel kerstliedjes zingen. Wat een heerlijke tijd is dit toch.

En toen geheel volgens de traditie kerst vieren met Pitty, Steven en de kids in Friesland. Ook dit jaar was er weer een kerstkermis in groningen en ze hadden zelfs dezelfde draaimolen als vorig jaar. Op tweede kerstdag was het natuurlijk ook weer de verjaardag van overgrootoma (‘grote oma’). Later die week kwamen tante Steffi en Ome Per ook nog lekker gourmetten. En elke keer lagen er weer cadeautjes onder onze boom (de kerstman heeft ons wel erg verwend dit jaar).

En toen was het oud en nieuw. Ook dit jaar hebben we Nicki wakker gemaakt om naar het vuurwerk te kijken. Ze vind het schitterend. En het was erg euk om te zien dat ze daar waar mogelijk zich ontfermde over poes die als de dood is voor alle harde knallen. (“Je hoeft niet bang te zijn hoor Vinnie, vuurwerk is heeeeeeel leuk!”).

Meer foto’s en verhalen zal ik in de strip zetten


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie