Koekjes bakken en nog veel meer

Al weer een hoop meegemaakt deze afgelopen twee weken. Het begon allemaal met dat Omie voor het eerst kwam oppassen. Mama en papa zijn toen lekker met zijn tweetjes uit eten geweest en toen ze terug kwamen lag Nicki al lekker te slapen.

Nicki wil steeds vaker boekjes lezen, papa heeft er dan ook weer een paar via het internet besteld en Nicki is er helemaal weg van. Verder is ze lekker ondernemend en doet ze mama en papa met zo veel mogelijk dingen na (computeren, fotograferen, koffie zetten, noem maar op) En wat natuurlijk helemaal gaaf is, is springen en snoekduiken.

Rob, Lien, en Mick zijn verhuisd en dat moest natuurlijk gevierd worden. Dus zijn we op visite gegaan en Nicki is nog steeds helemaal vol van Mick, Mick dit, Mick dat…. En toen we Mick een peuterschommel cadeau gaven was dat natuurlijk helemaal een groot feest.

Omdat boekjes zo leuk zijn, is het bijna vanzelfsprekend dat voorlezen ook leuk is. En dan niet alleen voorgelezen worden, maar ook zelf voorlezen… aan de poes bijvoorbeeld.

Het volgende weekend was lekker knus. Eerst wandelen met papa in het bos en later met zijn tweetjes koekjes bakken. En natuurlijk ook opeten. Wat een feest.

Kortom weer twee lekkere weekjes achter de rug.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie