Kus, neuzen, knuffelen.

Het naar bed gaan en slapen is een belangrijk onderdeel van de dag en daarom besteden we daar ook veel aandacht aan. Eerst in bad en dan nog vitamientjes, daarna afdrogen en tanden poetsen.

Nog even hard lachen met zijn drietjes. Het is erg belangrijk om er voor te zorgen dat er in ieder geval goed gelachen wordt voordat je gaat slapen, krijg je fijne dromen van ;-) En dan naar bed, slaapzakje dicht ritsen, papa die een verhaaltje voorleest, mama die een liedje zingt, en dan slapen.

En nu komt; Nickita heeft voor de volgende stap haar geheel eigen ritueel gecreëerd.

  • eerst een nachtzoen
  • dan neuzen
  • en dan even knuffelen

Nicki doet dit meestal in deze volgorde, echter soms doet ze gek en dan geeft ze aan dat het ene eerst moet en dan het andere. Erg komisch om dit te zien. En vooral heerlijk dat ze zo van het knuffelen is. Wat hebben we toch een heerlijke dochter!


1 reactie

  1. [email protected] - mrt 15, 2010 at 10:52

    hoi lieffie,je bent een echt kind van je ouders want dat zijn ook van die knuffeldozen,.hoe je bij het neuzen komt weet oma niet maar dat zal je wel gezien hebben op de tv van je vriendjes.ik wilde je ff zegge hoe lief ik je vindt en ik stop nu weer want oma is een kneusje schat.krijg ik ook een kusje van je.dikke kus oma

schrijf ook een berichtje / reactie