Langs bij oma en natuurlijk nog veel meer…

Lekker weer en lekker druk, eerst de verjaardag gevierd van de tweeling, Salomee en Zionne. Dat was erg gezellig en de taart was ook weer heerlijk. Ook het weer was heerlijk en daarom nog (waarschijnlijk dit jaar) voor de laatste het zwembadje in de tuin. Meteen zaten alle buurmeiden erin. Met mama op de fiets naar de speeltuin, en papa had de BBQ alvast klaar gezet voordat de dames terug kwamen. Dus daarna heerlijk eten.

Toen werd papa helaas ziek (de griep) dus gingen Nicki en mama alleen naar Oma toe. Wat was dat gezellig en wat had oma haar nieuwe huisje mooi ingericht. Mama had lekker eten meegenomen en dat hebben de dames heerlijk opgegeten. Nicki is toen lekker gaan slapen in oma haar bed.

En toen was mama jarig! Helaas moest mama met oma naar het epileptisch centrum dus waren papa en Nicki de hele nacht en dag alleen. Maar de volgende dag toen mama weer thuis was hebben we haar heel veel knuffels gegeven en had Nicki een mooi kaart gekleurd.

Op vrijdag lekker zwemmen met papa en natuurlijk voor de foto even laten zien hoe goed je kan duiken. En toen, ‘s middags… eindelijk…. een play-date met Bryan. Bryan en Nicki vinden elkaar erg leuk en volgens Bryan is hij verliefd op Nicki. Pfff nu al ;-). Het was erg gezellig en we gaan snel afspreken dat Bryan pannekoeken komt eten. Tot slot met mama en papa naar Amsterdam om een cadeautje voor mama te kopen, helaas zonder succes, want mama kon niet kiezen welke laarzen ze het mooiste vond. Maar het weer was goed en het eten tijdens de middag was erg lekker.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie