Lekker op stap – week 4 begonnen

Ik ben nu 3 weken oud en mijn papa en mama proberen me zoveel mogelijk mee te nemen naar buiten.

Dit weekend, al mee geweest in de auto, we waren te vroeg voor het consultatieburo, dus zijn we de auto gaan wassen. Ik heb toen lekker met mama in de schaduw gezeten.

Verder moest papa weer fotograferen, en deze keer was het op het strand van Luna. Dus ook deze keer mocht ik weer mee en ben ik lekker met mama een paar uurtjes buiten geweest en hebben we door het water gewandeld.

Verder hadden we een klein succesje…. ik heb zowaar even op de speen gesabbeld.


2 reacties

  1. betty gathier - jul 6, 2008 at 21:37

    heerlijk met pappa gepraat over jou natuurlijk en over je lieve mamma,meisje de foto s van jou en mam zijn zo enig.Mamma heeft foto s gemaakt dat je een poepel maakt nou daar krijg je de eerste prijs voor geweldig daar ben je prachtig je uitdukking op je toetje ik kan je wel opeten . De foto s in je box met de olifant te gek ga nu begrijpen wat het oma gevoel is heb je nog maar een keer gezien maar de vlinders in mn buik blijven maar groeien ga mam morgen bellen wanneer ik deze week kom, dag schatteke dikke knuf Omi

  2. betty gathier - jul 7, 2008 at 20:19

    Dag lieve Nicki ik kom as woensdag over een week en ga ontiegelijk van jou genieten als mama niet te moe is hoor. Dag paradijs vogeltje Dag schatteke kusje Omi

schrijf ook een berichtje / reactie