Lekker puzzelen, en nog veel meer….

Weer twee weken verder. Alles loopt erg lekker, behalve dan dat Joan een hele week ziek is geweest maar ook dat hebben we weer overleeft. Nicki gaat als een trein en ontdekt continu nieuwe dingen.

Lekker kleuren, de kat eten geven, Sesamstraat kijken (en dan zelf de deken over je heen leggen op de bank), en vooral lekker puzzelen.

We zijn met zijn drietjes naar de Speelmuis geweest een hele grote speelgoedwinkel met alleen maar houten speelgoed en poppenhuizen. En daar hebben mama en papa weer nieuwe puzzels gehaald. En een blokkenwagen, dus lekker samen met papa blokkentorens bouwen en dan natuurlijk omgooien.

Nicki heeft een kaart uit Australie ontvangen van Omie en een valentijnskaart van Oma, ze snapt het concept van een kaart natuurlijk nog niet helemaal maar ze geniet wel van de plaatjes die erop staan.

En tot slot, hebben we een potje aangeschaft, natuurlijk veel te vroeg maar Nicki begon zelf over poep en plas en geeft al aan dat haar luier vol zit. En nu is het zitten op het potje een groot spel geworden. Kortom het potje is zometeen niet eng of raar. EN nu maar wachten tot dat ze hem daadwerkelijk gaat gebruiken.


2 reacties

  1. bettygathier - feb 18, 2010 at 13:27

    Ach muis wat wordt je groot , wat een leuke serie .Leuke kado s heb je weer gekregen , leuke puzzels ,heeft Omie gezien hoe goed je dat al kan. Enne je laarsjes al zelf aan doen? En wat zijn je tandjes prachtig allemaal , oeiiiiiiiiiii krijg weer trek ,om in je te bijten , maar goed dat ik zover weg zit van je he.Nou lieverd tot de volgende keer dikke knuf van Omie toedeloe

  2. [email protected] - feb 18, 2010 at 17:42

    wauw,oma heeft met verbazing naar je zitten kijken,omdat je steeds flinker wordt .het is geweldig wat je nu al allemaal kan en wat heb je mooie oranje laarsjes lieve schat.wat leuk dat je het nu wel leuk vindt om met de pop te spelen.oma is soms ook een beetje te vroeg met dingen omdat ze het op deze afstand niet zo goed kan inschatten.voor het potje heeft ze al wel iets gekocht,beloningstickers komen straks jou kant uit,dan kan mamma zien of je een grote sticker of een kleine verdient.er is nog meer bij,want morgen krijg je heel veel post.geniet er maar lekker van.dikke kus oma.luvya xxx

schrijf ook een berichtje / reactie