Lekker warm weer.

Net terug van vakantie en allemaal mooi weer dagen op een rijtje, wat wil je nog meer. Joan was nog lekker een extra weekje vrij dus die heeft daar heerlijk van kunnen genieten. Lekker samen met junior picknicken in de achtertuin, en spelen bij de buren in het zwembad samen met de tweeling. De volgende dag alweer in het zwembad met Bryan. Joan was lekker bij de Flimertjes op visite en papa kwam daar ook later na zijn werk.

Het weekend daarop lekker in het zwembadje in onze eigen achtertuin met de tweeling. Tussendoor nog even babbelen met Omie via de telefoon. En je raad het al, de volgende dag alweer zwemmen. Deze keer was de tante van de tweeling er ook en die dacht dat ze het wel kon winnen van drie peuters in een water gevecht…. niet dus! Wat een lol hebben die meiden gehad. Tante S. was helemaal doorweekt.

Toen wij op vakantie waren was Fleur jarig, dus daar konden we helaas niet bij zijn, maar we hadden wel mooie cadeaus meegenomen uit Spanje. En Nicki had zelfs 1 cadeau uit haar eigen spaarvarken betaald (omdat ze vond dat Fleur dit moest hebben). En wat was dat dan… Een Spaanse Flamengo jurk, een bloem voor in haar haar en echte Spaanse dans schoenen (het onmisbare onderdeel). Wij zijn lekker pannenkoeken wezen eten en hadden een gezellige middag, en Fleur was super blij met haar cadeaus.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie