Leuk leerspeelgoed

Ik kwam dit weekend leuk speelgoed tegen van Sesamstraat, een aankleed Ernie en een Ernie bij de dokter. Beide poppen praten met de stem van Ernie en helpen je peuter nieuwe dingen leren.

Ik weet het, iet wat vroeg, maar ik kon het niet laten om de aankleed Ernie te kopen en heb toen de dokter Ernie laten staan. Nu blijkt dat de dokter Ernie behoorlijk zeldzaam is (als je zoekt op het internet) dus die ga ik binnenkort ook maar regelen dan. Ik weet waar ik hem krijgen kan.

Wat een heerlijkheid om een kind te krijgen, voel me zelf weer helemaal jong en heb weer een goede reden om naar de speelgoedwinkel te gaan……


2 reacties

  1. anne - sep 10, 2008 at 16:43

    Hoi Bas,

    Ja, leuk he om zo weer je eigen jeugd te herleven. Zo kwam ik op een website van toysdreamworld een kit tegen om een pop te maken. Mijn dochter vind knutselen helemaal geweldig. Nu heeft zij zo’n kit gekregen en heeft de pop zelf helemaal in elkaar gezet. Het aardige is dat dit haar lievelingspop is geworden, en haar dure andere pop ligt aan de kant. Op de site stonden overigens een heel scala aan leuke leerzame educatieve kids.

  2. Waar vind ik ernie bij de dokter? - apr 2, 2014 at 07:48

    Wil dit aan mijn kleindochter geven want heeft dit bij de dokter gezien, ernie bij de dokter die praat? nergens te vinden, enig idee? vast bedankt, Joke schouten

schrijf ook een berichtje / reactie