Leuke berichtjes

Hoi allemaal,

Graag willen we jullie bedanken voor alle leuke en lieve reacties die jullie naar ons sturen. Toen het allemaal niet zo lekker liep met het zwanger zijn waren deze berichtjes een hart onder de riem en hadden we hier veel steun aan.

En nu het hartstikke goed gaat versterken deze berichtjes onze gevoelens alleen maar. Kortom we worden er nog blijer van. (Kan dat dan?)

Voor de mensen die nu denken waar heeft die Pisa het over. Als wij een ‘artikel’ plaatsen op de site dan zien jullie onder de titel een tweetal dingen staan. 1) door wie het artikel is geplaatst en 2) iets met reacties. Hiernaast zie je een plaatje met de 3 verschillende mogelijkheden.

Van boven naar beneden. ‘geen reacties’: niemand heeft nog een reactie geplaatst bij dit artikel. Je kan door op de gekleurde tekst te klikken zelf dan als eerste een reactie plaatsen. ‘3 reacties’: er staan al 3 reacties bij dit artikel (dat kunnen er natturlijk ook meer of minder zijn). Je kan nog steeds door op de gekleurede tekst te klikken je eigen reactie plaatsen. En als laatste ‘reacties gesloten’: Als je dit bij een artikel ziet staan dan hebben Joan en ik besloten dat we het niet wenselijk vinden dat mensen op dit artikel reageren. Een goed voorbeeld zijn ons mama weekboek en papa weekboek. Dit zijn onze gedachten die we graag met jullie delen maar waar we niet van verwachten dat jullie op reageren.

Ik hoop dat het nu wat duidelijker is wat de reacties inhouden. O ja voor ik het vergeet rechtsonderaan op site vind je een lijstje met de 5 laatste reacties die op de site geplaatst zijn.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie