Logeerpartij, eerste sneeuw en rot nieuws

Lekker naar de klimduim in Schoorl en elke vrijdag lekker zwemmen met Bryan en deze keer ging Fleur ook mee. Het 2e weekend bleef Fleur zelfs slapen en dat was natuurlijk helemaal een groot feest maar daar veel meer over in de speciale editie van het stripdagboek. We hadden ook nog Mick die al weer 2 jaar oud werd en natuurlijk een feestje gaf.

Het laatste weekend de eerste sneeuw van deze winter en Nickita kon haar geluk niet op want hier zat ze al op te wachten sinds de vorige winter. Dus meteen naar buiten met de slee en een sneeuwengeltje maken.

Verder hadden we de stille hoop dat het blije nieuws dat we een tijdje terug kregen dat Joan weer zwanger was nog even wat langer zou aanhouden. Echter na 2 echo’s sloeg het noodlot toe en kreeg Joan een miskraam. Dit werd dat ook bij de 3e echo bevestigd. Kortom we zullen het weer opnieuw moeten proberen.


1 reactie

  1. Betty spagettie - feb 5, 2012 at 13:18

    wouwwwwwwwwwwww wat zijn jullie toch mooie kinderen ,en wat durf je al hoog te springen,Omie wil snel naar de ballenbak met je hoor mis anders hele stukken! Ja en dat pap je leert een sneeuw engel te maken te gek, herinneringen herinneringen wordt er week en sjagarijnig van dat , dat voor mij dat allemaal voorbij is, dusss genieten he kinderen carpe diem veel liefs Omie

schrijf ook een berichtje / reactie