Marnix en Lilian, Fleur, en Omie

Tijdens papadag was het mooi weer dus lekker de eendjes voeren, en een poging om dat op de fiets te doen. Helaas is fietsen toch nog iets te ingewikkeld. Maar we blijven oefenen.
Het weekend daarop op visite bij Erik, Jonneke, Marnix en Lilian. Die waren over uit Amerika en hadden een leuk huisje in de buurt van het strand geregeld. Het was erg leuk om hun weer te zien en de kids hebben heerlijk geschommeld, gekleid en met zijn allen geluncht.

En toen voor het eerst eten bij een vriendinnetje. Heel erg spannend allemaal. Patatjes eten bij Fleur. Fleur haar mama, Saskia, had de dames opgehaald van het KDV. De meiden hadden het er al de hele dag over dat ze bij elkaar gingen eten, dus het hele KDV wist ervan. Nicki heeft zich uitstekend vermaakt samen met Fleur en Nina (Fleur’s grote zus) Na het eten hebben ze met z’n allen Nicki weer naar huis gebracht. Nicki was er nog dagen vol van.

De daarop volgende dagen hadden we wederom mooi weer, dus lekker veel naar buiten, bellenblazen, boekjes lezen en lekker buiten lunchen. En niet te vergeten aan Annabel (de pop) laten zien hoe je de salade husselt.

Zaterdag gingen mama en papa lekker uit eten en is Omie komen oppassen. Opnieuw weer een spannende gebeurtenis. Omie heeft voor Nicki gekookt en daarna is Nicki moe en voldaan gaan slapen. De volgende ochtend, toen mama en papa allang weer terug waren, wekte Nicki hun met de volgende woorden, “OMIE, ik ben wakker!”. Het was toch wel een hele verrassing dat toen ineens mama en papa weer naast haar bedje stonden.

Kortom een drukke twee weken vol leuke indrukken en ervaringen. Volgende week wordt het allemaal nog spannender maar daar over later meer.


1 reactie

  1. betty gathier - apr 8, 2011 at 19:44

    Wat een eindelose foto van jou en fleur je vriendin, te gek griet,en wat ga je hoog op de schommel ,je pop op schoot met een heerlijke bak sla lief klein zorgzaam vrouwtje. Weet je nic wat Omie ondekt heeft die dagen, dat je humor hebt echt te gek muis, want met humor red je heel veel in je leven, dag troeltje je wil geen zoentje van me dus stuur hem maar op.Heb je je muizenkaart nog gekregen?doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

schrijf ook een berichtje / reactie