Mijn eerste twee gezichten

Mijn papa en mama beginnen al twee gezichten te herkennen. Na het eten als ik voldaan ben dan ga ik lachen zodra ik hun zie en ze tegen me beginnen te praten. Zodra ik hen niet meer hoor of zie stop ik met lachen.

En verder zet ik voor het eten vaak mijn (zoals mama dat noemt) zuinige mondje op. Helaas zijn de foto’s niet van super kwaliteit maar papa was nog een beetje slaperig toen hij ze maakte


1 reactie

  1. betty gathier - jul 11, 2008 at 17:41

    oh wat gewelding nicki je lijkt daar op je mamma wat enig wat ben je verandert wat wijs ben je al wat een leuke foto weer ,wat een leuke oogjes pret oogjes heb je nou ga ze vergroten ,ik heb elke dag een andere foto van je op mn laptop nu ga ik die er weer op zetten oke,de laatste foto maak je vlg mij een geluidje bij ! dag lieverd dag schatteke,dag paradijsvogeltje je Omixxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

schrijf ook een berichtje / reactie