Mijn eerste vaderdag

Toen ik thuis kwam werd ik verrast met een cadeau. Joan en Jolanda hadden samen met Nicki een cadeautje voor vaderdag gemaakt.

Is toch wel bijzonder hoor….. zo’n vaderdag. laat je niet helemaal ongeroerd. En wat een top aktie van Jolanda onze kraamhulp.

We hadden het niet beter kunnen treffen!!!


1 reactie

  1. Alexander van den Eshof - jun 18, 2008 at 11:03

    Hee Bas!

    Welgefeliciteerd met je eerste vaderdag! Jammer dat Nicki nog niets heeft geknutseld voor je, maar dat haalt ze de komende jaren wel in. Mijn dochter heeft een hangkaartje met wel storen/niet storen gemaakt voor op de deur van mijn werkkamer. Slim idee, nietwaar? Ik gebruik hem al.
    Geniet van je dochter en zorg dat je hoofd vooral thuis is en niet bij Corus of Ordina PM of waar dan ook.

    Groet van een waarderende collega!

schrijf ook een berichtje / reactie