Mijn opa is niet meer…..

Op 26-9-2008 is mijn opa (Joop Pisa), op 66 jarige leeftijd overleden. Mijn papa en mama zijn erg verdrietig omdat papa nu zelf geen papa meer heeft en mijn mama is haar surrogaat papa kwijt. Helaas heb ik nu helemaal geen opa meer. Gelukkig heeft mijn opa mij wel gezien en kunnen vasthouden, en heb ik een foto waar hij en ik samen op staan. Papa zal mijn later alles over hem vertellen als ik groot genoeg ben.

Even een bericht voor mensen die behoefte hebben aan afscheid nemen of condoleances:
Afscheid nemen is vanwege omstandigheden niet mogelijk. Opa zal op dinsdag 30 september 2008 om 13.45 in stilte gecremeerd worden.
Condoleances kunt u plaatsen als reactie op dit bericht. Mijn mama en papa willen dit verlies graag op hun eigen manier verwerken en wensen daarom geen telefonische condoleances te ontvangen.


1 reactie

  1. Berry Bey - okt 23, 2008 at 20:01

    Hallo Bas,
    Ik weet niet of je mij nog kent, maar ik was een collega van je vader in de tijd dat je vader (en ik) voor Ridam werkte, en naderhamd voor Vandberg. Wij zijn naderhand ieder ons weegs gegaan, maar de laatste tijd (+/- 20 jaar later) kreeg ik een gevoel dat ik naar hem op zoek moest. Te laat dus. Je vader was heel speciaal! Veel sterkte! Groeten Berry Bey Dreumel

schrijf ook een berichtje / reactie