Mooi weer, Omie, Mick, en nog veel meer

Lekkere drukke tijd achter de rug, hoop mooi weer dus lekker genieten.
We genieten nog steeds van het zwemmen en met Bryan erbij is het natuurlijk een stuk gezelliger. Nicki durft ook steeds meer en wil na een lange periode van rust weer onderwater zwemmen. (Ze komt nu zelfs lachend boven)

Papa ging een weekend weg voor zijn werk en toen kwam Omie logeren bij mama en Nicki en ze mocht onder het bed van Nic slapen. Dat was natuurlijk groot feest.

Het mooie weer was een goede reden om het dak van de cabrio maar weer eens naar beneden te doen. Dat is iets wat Nicki elke keer weer een groot feest vindt en ze kon dan ook haar geluk niet op.

Op visite bij Rob, Lien en Mick was ook weer gezellig, en de pannenkoeken in het restaurant waren heerlijk. Leuk om die twee samen te zien spelen.

Tot slot, taart bakken met de mama van Fleur (Saskia) die had nog een paar tips voor papa, en dat was erg nuttig. En het eindresultaat was weer lekker. Fleur en Nicki hebben heerlijk samen gespeeld en lopen keten. Papa is weer wat taart wetenschap wijzer en heeft ook de foto voor de verjaardagskaart….. (maar daarover later meer)


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie