Mooi zomer weer… en andere dingen

Wow wat een drukke dagen hebben we achter de rug. Als eerste een hele trieste dag, de begrafenis van tante Yvon. Dit was voor ons allemaal een droevige dag maar gelukkig heeft Nicki bij meerdere mensen een lach op het gezicht teweeg gebracht. Na afloop zijn we nog even bij Pitty, Steven en de kids langs gegaan en dat was lekker ouderwets gezellig.

Omdat het zo ontzettend warm was, en ons oude zwembad lek, heeft papa een nieuw bad gekocht en dat was natuurlijk grote pret. Daarnaast de oranje gekte van het WK voetballen (zie Nicki haar handdoek) en ook nog een bedrijfsuitje van mama haar werk (weekendje weg) hebben er al met al voor gezorgd dat we toch nog een hoop hebben kunnen lachen. Nicki heeft zich prima vermaakt tijdens het weekendje in Biddinghuizen. Weer eenmaal thuis, opnieuw lekker in het zwembad en varen in haar opblaas bootje.

Omdat Tante Wendy niet kon komen op Nicki’s verjaardagspartijtje, kwam zij deze week. En wat is Nicki weer verwend. En de dames hebben zich prima vermaakt met het douchen en naar bed brengen. Het volgende weekend lekker BBQ-en bij de buren en dat was een groot feest voor de kids. Vooral op het speeltoestel dat Martin gemaakt had voor Chris en Gijs in hun achtertuin. Wojis, Jeroen, Elsa en Mika waren ook van de partij.

Op weg naar het zwemmen kwamen papa en Nic koeien tegen en die moest Nicki even gedag zeggen. Ze was vooral onder de indruk toen ze ontdekte hoe groot ze van dichtbij waren. De rest van deze twee weken was het vooral erg warm, dus heerlijk strandweer, en verkoeling voor de ventilator was dan ook een aangename verrassing.


1 reactie

  1. bettygathier - jul 21, 2010 at 20:16

    hallo apekopje wat een duveltje ben je aan het worden zeg, je hebt me behoorlijk laten genieten en laten lachen toen we naar Oma reden hoop dat je Oma eens goed opknapt, en goed van je kan genieten. Je foto s zijn weer heel leuk ,op je koppetje staan in het zwembad, op een knie lopen goeie grutjes wat knap allemaal, een heel gezellige zomer he grietje uhhhhhhh nicki, als ik schatteboutje zeg, is het NICKYYYYYYYYYYYY oke dag muis heerlijk van je genoten in alles, had wel platte billen na 8 uur auto rijden hi,maaaaar oer gezellig met jou en mamma,en beetje je lieve Oma dag schatteboutje tot de vlg.keer.

schrijf ook een berichtje / reactie