Naar de dierentuin en nog veel meer

Weer twee drukke, maar leuke, weekeinde achter de rug. Tijdens papadag had papa tosties gemaakt en Nic vond ze heerlijk. De volgende ochtend erg vroeg op om Omie van Schiphol te halen, en eenmaal thuis gekomen haar koffer plunderen tijdens de speurtocht naar cadeautjes. (En dat waren er meer dan genoeg)

De volgende dag was het pasen en heeft mama een heerlijk paasontbijt gemaakt en was het voor Nicki genieten van de chocolade paas eieren. Later die dag kwamen Rob, Lien, en Mick op visite. Nicki helemaal blij want op Mick had ze heel lang gewacht. Heerlijk gegeten, en ook nog even de studio in geweest met Mick.

En Nicki had al weer haar tweede stickerkaart vol (voor het plassen op het potje) Kortom dat gaat helemaal super en natuurlijk kreeg ze weer een cadeautje. Verder die lekker genieten van het mooie weer en spelen bij en met de buurtjes.

Afgelopen weekeinde naar Rotterdam, op bezoek bij tante Steffi en ome Perry. Lekker naar de dierentuin Diergaarde Blijdorp. Nicki keek haar ogen uit, vooral bij het grote zeeaquarium en de olifanten. Maar ook de lama’s en de zeeleeuwen maakte indruk. Eenmaal terug bij tante Steffi nog even muziek maken op het orgel, en spelen met tante haar ketting. De volgende dag natuurlijk bekaf en dus een rustige mama(pyama)dag met een boekje op de verwarming.


1 reactie

  1. bettygathier - apr 15, 2010 at 19:56

    He poppedijn gaaf de fotos, wat een prachtig kereltje die Mick,en wat lijkt hij op Rob enig hoor,fijn vriendje wordt dat voor je vrouwtje. De foto van jou en Pappa wat prachtig leuk voor Omie in haar portemonnee a l s j e b l i e f t pappa hi hi. En ook erg leuk met tante Stef,en wat ben je al goed aan het Orgel, je bent toch een byzonder kind hoor, dat ben je. Weet je Nic wat ik wel raar vindt ! dat ik me niets kan herinneren van de foto s van schiphol en thuis koffertje plunderen weet ik niets meer van, toch een beetje oud Omie, Nee hoor tijd verschil en 33 uur onderweg oke he troeltje maakt niet uit he,leuk aan het schilderen bij de buurtjes, en wat gezellig bij jullie met de buurt kindjes spelen, wat goed voor jullie.Je bent ook zo lief je uitstraling is geweldig grietje, ben apetrots op je, trots dat ik je Omie ben.Dag schatteke, ik zie je snel he en neem Loesje voor je mee, of ga jezelf een leuke naam bedenken, zie maar hoor, dag troeltje van me,liefs Omie

schrijf ook een berichtje / reactie