Naar de verloskundige

Het heeft even geduurd, maar ook de afspraak bij de verloskundige staat geplanned. 22 November om 10:00 worden we verwacht. Heel benieuwd wat daar weer allemaal ter sprake komt. Wel grappig al die eerste keren voor zo’n zwangerschaps leek.

Wat ik ook wel grappig vind, is dat iedereen een andere telling lijkt te hanteren. Volgens de gynaecoloog was ik vorige week Maandag 8 weken en 6 dagen heen en volgens de verloskundige ben ik dat deze Maandag ook nog steeds. Terwijl als ik de daadwerkelijke weken tel, ik nu in eind week 9 zit.

Het zal allemaal wel.

Greetz, a confused mom to be.


1 reactie

  1. Jacqueline - nov 6, 2007 at 23:27

    He vrouw,

    Ben erg benieuwd hoe je je voelt. Ik ben erg blij voor je. Nog maar een paar weekjes en dan zit je eerste trimester er al op. Ik hoop dat je een geweldige zwangerschap zal hebben. Ik vond het in elk geval geweldig om zwanger te zijn en nieuw leven in me te voelen. Ik denk best regelmatig aan je….

    Kus,

    Jacq

schrijf ook een berichtje / reactie