Nieuwe kinderstoeltjes

We hebben afgelopen weekend autokinderstoeltjes (groep 1) gekocht voor beide auto’s eentje. We hebben lang nagedacht maar uit eindelijk toch besloten om er twee te kopen zodat we niet elke keer met het stoeltje hoeven te lopen slepen.

Verder is hebben we gekozen voor de Tobi van Maxi Cosi, in plaats van de Romer King Plus. Nadat we ons hebben laten adviseren kwamen we tot de conclusie dat ze allebei even veilig zijn en dat het dus verder neerkomt op gebruiksgemak en smaak.

De Tobi van Maxi Cosi is wat hoger waardoor de kleine meid beter naar buiten kan kijken. De Romer oogt wat ruimer maar ze zouden beiden tot 4 jaar zijn dus dat was geen zwaar wegend argument.

Persoonlijk vind ik de Tobi leuker om te zien en lijkt het dat de bekleding strakker zit. De Romer komt wat slordig (losse bekleding) over.

Wat het belangrijkste is, is dat die kleine meid het helemaal geweldig vindt en niet weet waar ze moet kijken, zoveel moois dat er voorbij komt buiten.

En een kleine kritische noot: we hadden tevens een dekje van aerosleep gekocht, (zou lekker ventilerend zijn) maar dit zorgde ervoor dat de spanbanden van de Maxi Cosi niet meer naar behoren functioneerde. Deze hebben vandaag dan ook met een terug gebracht naar de winkel.


1 reactie

  1. bettygathier - apr 15, 2009 at 09:32

    hallo nicki fijn je nw autostoeltje wil je pappa vragen of hij je oude voor omie s auto wil bewaren ,Omie is vandaag jarig en ga straks met mn zussen naar de lage vuursche pannenkoekje eten en zaterdag kom ik naar jou toe gaan we poffertjes eten he verheug me er heel erg op tot zaterdag mn lief,sterkte met je tanddoorbraak heleeeeee dikke kus ben weer zo nieuwsgierig naar je oeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tot zaterdag liefsxOmie

schrijf ook een berichtje / reactie