nog 17 dagen…..

of te wel ik zit echt de dagen af te tellen.

Ik heb de komende week nog een paar afspraken ver van huis (voor mijn werk) en daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in. Lijkt me verschrikkelijk als ik door Joan gebeld wordt dat de weeen zijn begonnen en ik dan ‘rustig’ naar huis moet rijden. Maarja het is even niet anders.

Verder alles op orde, moet alleen nog de fototas inpakken. Dat ga ik morgen doen, en dan staat alles klaar om ‘in geval van nood’ snel te vertrekken. Ik hoop echter dat, dat niet nodig is. Dit weekend ook nog wat buik fotos maken voor het geval het zo te laat is. Kortom we zitten te wachten op het moment dat het gaat gebeuren.


2 reacties

 1. betty gathier - mei 26, 2008 at 18:36

  nou ik ook hoor gos ,smorgens bij het wakker worden ,oei niet gebeld misschien bellen jullie me wel als Puc geboren is dat zou pfffffffffffffffff zijn,wacht ik hier op Ineke en gaan we lallend met een fles wijn op weg

 2. Jacqueline - mei 26, 2008 at 20:48

  Ik tel met jullie me hoor. Stiekem hopend erop dat het niet tijdens mijn vakantie gaat gebeuren. Dat zou betekenen dat je over de uitgerekende datum heen zou zijn….en dat hoop ik niet voor je. Ik ben heel benieuwd hoe je bevalling zal gaan en duim voor je dat het geweldig gaat verlopen.

  Ik denk elke dag aan jullie.

  Succes liefies!

  Kus,

  Jacq

schrijf ook een berichtje / reactie