Nog meer slaapliedjes…..

Dit weekend nog even verder gezocht naar slaapliedjes en ook even aan Joan haar moeder gevraagd wat zij altijd zong voor Joan. Dit was Schlafe,mein Prinzchen, schlaf ein. Klik op de play knop om te luisteren.
[audio:Regensburger Domspatzen – Schlafe mein Prinzchen schlaf ein.mp3]

Verder heb ik nu wel de juiste versie gevonden van Hush little baby (juist, als in de versie die Joan bedoelde)
Het is een versie uit de Disney film de Reddertjes.
[audio:Hush little baby – Disney the rescuers.mp3]

tijdens het zoeken vond ik nog een andere versie (meer een rock versie) die Joan nog meer aansprak.
Hush little baby uitgevoerd door the Horse Flies.
[audio:Hush little baby – horse flies.mp3]

En al zoekende liep ik tegen versie aan van Yo-Yo Ma en Bobby McFerrin, die mij persoonlijk erg aanspreekt
Hush little baby – YoYo Ma & Bobby McFerrin.
[audio:hush little baby – Yo-Yo Ma Bobby McFerrin.mp3]


1 reactie

  1. Claire - mrt 4, 2008 at 23:37

    lieve Bas en Joan,

    ben ik iets aan het zoeken op internet ivm bezoek aan verloskundige en of je daar verlof voor krijgt, kom ik zomaar jullie site tegen! wat leuk! ik ben dus ook zwanger van nr. 3, ben uitgerekend in aug. Ik hoop dat het jullie allemaal goed blijft gaan. wonen jullie nog steeds in Heerhugowaard? Ik probeer jullie binnerkot ‘ns te bellen om jullie persoonlijk te feliciteren en bij te praten. nogmaals gefeliciteerd en veel liefs van Claire xxx

schrijf ook een berichtje / reactie