Nog steeds ziek: update

Vandaag is het dinsdag en Joan is vanochtend weer met Nicki naar de dokter geweest.

Nicki had de hele nacht liggen krijsen als een speenvarkentje, iets wat wijst op het feit dat ze pijn heeft. Kortom pa en ma weer de hele nacht bijna geen oog dicht gedaan. En daarnaast is Joan ook nog niet helemaal opgeknapt van haar griep van de vorige week.

Verder had ze weer koorts en ging het ademhalen erg moeizaam. Hiervoor hadden we gisteren van de dokter al een baby inhaler gekregen met daarin Ventolin. Een middel dat helpt tegen astma en andere ademhalingsproblemen. Maar op het eerste gezicht leek dat niet echt te werken

Volgens de arts die Joan vanmorgen gesproken heeft, heeft Nicki nu ook nog eens aan beide zijden een beginnende oorontsteking, dit is iets wat het gillen van vannacht kan verklaren want oorontstekingen zijn over het algemeen erg pijnlijk. En tevens heeft de arts een antibiotica kuur voorgeschreven. Met het advies om de inhaler toch gewoon 4x per dag te gebruiken omdat het dametje haar hele borstkasje indeukt als ze probeert adem te halen. iets wat wijst op dat de luchtwegen toch erg nauw zijn.

En ‘s avonds een zetpil om de koorts te verlagen zodat ze beter slaapt. En neusspray voor het voeden zodat het door de neus ademen beter gaat en daarmee ook het drinken…

Met andere woorden, madam krijgt nu al een hele rits aan medicijnen en middeltjes, iets wat ons helemaal niet aanstaat. We hopen dan ook dat dit wel snel zijn effect heeft en het allemaal niet voor niets is. Want om zo’n klein mensje zo te zien lijden om iets wat ze totaal niet snapt is hart verscheurend.


2 reacties

  1. bettygathier - dec 9, 2008 at 22:25

    K , , veel sterkte liefs

  2. Jaap - okt 19, 2009 at 20:54

    leuke baby hoor

schrijf ook een berichtje / reactie