Omie jarig, Artis, zwemmen en Koninginnedag 2012

Weer een boel gebeurd. Omie was jarig en dat hebben we bij ons thuis gevierd met een lekkere zelfgebakken taart en een lekkere lunch bij de klimduin in Schoorl. De maandag daarop moesten mama en papa hun belastingen regelen en daar hebben we traditie getrouw maar meteen weer een dagje Artis aan vast geplakt. We hadden heerlijk weer en daarmee ook een geweldige dag.

Nicki is ondertussen helemaal blij met haar AH winkeltje en we krijgen er steeds meer producten voor (als je nog hebt dan horen we dat graag). Het volgende weekend lekker naar Holle Bolle Plons met Bryan, Lynn en de rest. De kids hebben zich uitstekend vermaakt (mama’s en papa’s trouwens ook) Het blijft een leuk water speel paradijs.

Toen was het koninginnedag. Geheel in rod/wit/blauw en oranje het centrum van Heerhugowaard in. Voor de kinderen viel de markt in het centrum wat tegen (dus volgend jaar toch maar weer naar het luipaardpark) maar ook nu zat het weer weer mee. Later die dag lekker ge-BBQ-ed bij Bryan thuis. Opnieuw erg gezellig.


1 reactie

  1. Betty spagettie - mei 9, 2012 at 16:37

    wouw leuk leuk leuk, alle plaatjes zijn weer formidable,je spaanse feestjurk konginnen dag Omie s verjaardag ,Omie slapend op de band afschuwelijk hi, je ah winkeltje is een topper he om weer snel boodhappen bij je doen hoor, neem ik echt geld mee voor je spaarpot okiedook . Je bent niet thuis nu je ligt in het zwembad in zuid spanje en ik ben jaloers Dag schatteboutje, in holland regent het elke dag weer dus genieten jullie maar dag honneponnetjes Omie

schrijf ook een berichtje / reactie