Opnieuw de studio in…

Dit weekend opnieuw wat foto’s gemaakt. Ook Mika, Elsa en Levi waren van de partij.

Deze keer had Nicki wat minder zin en zijn de fotos van haar dan ook niet helemaal naar wens. Gelukkig heb ik wel een mooie foto kunnen maken van Joan en Nicki samen.

En ik denk maar zo, ze wordt vanzelf ouder, en dan gaat het vanzelf makkelijker ;-)


2 reacties

  1. betty gathier - aug 4, 2008 at 19:17

    wat een schattige fotos weer van nicki gos wat verandert ze snel voor jullie niet denk ik maar als je haar zo lang niet ziet, mooi samen met mn schonedochter prachtig hoor, en leuk de andere kindjes .dag lieve nicki omi mist je als ik al die babies hier met de potekes in de zee zie trappen tsoep daar is je lieve smoeltje er weer dag heerlijk lief kindje dag schatteke van hele dikke kus van Omi.

  2. betty gathier - aug 4, 2008 at 19:22

    kom nog even terug weet je dat de laatste foto op pappa gaat lijken voor het eerst als ik zo naar je toetje kijkt zag ik pappa in je gezichte terug. weet je nicki geeft niet op wie je lijkt hoor maar ik kreeg een flits van heeeeeeeeee bassie .lieverdje hoop dat het niet meer zo warm is voor je, en of je al goed gaat drinken hoop voor je dat het achter de rug is.dag mooi heel mooi meisje Omi

schrijf ook een berichtje / reactie