Papa jarig, Vakantie, Holle bolle plons en de landbouwdagen

Deze twee weken stonden vooral in het teken van de landbouwdagen en vakantie. Tijdens de mama-vakantie zou mama met Nicki naar een boerderij gaan om te kijken naar de boerderijdieren. Dit bleek echter lastiger dan we verwacht hadden. Maar gelukkig attendeerde Mariska ons op de landbouwdagen. Nicki is daar samen met Wout naar toe gegaan en het was een superdag met allerlei dieren, volksdansen, paardenshows en wat al niet meer.

En toen op vakantie naar La Palma. Slechts een weekje maar wat een week hebben we gehad. Maar daarover later meer. Tijdens de vakantie was papa jarig en de dames hadden er voor gezorgd dat papa een echt feestje had. Lekker ontbijtje, mooie tekeningen en een echte verjaardagsmuts.

Omie had op de poes gepast en deed het feestje nog eens over toen we thuis kwamen. Als afsluiter van de 3 weken vakantie periode zijn we naar Holle Bolle Plons gegaan samen met Omie, ook dat was weer een groot feest. Kortom een paar heerlijke weken achter de rug.


1 reactie

  1. betty gathier - aug 21, 2011 at 17:22

    Oh schatteboutje, is zondag 21 aug en Omie zit op haar werk Ronaldmacdonald huis is even heel stil is hier zo warm dat de grote mensen zijn naar buiten gegaan met de kinderen zover dat kan, maar kan kan nu even reageren. Lieverd Wat een middag bij Holle Bolle Plons wat heb ik van jou genoten zie je alleen maar thuis en dit was zo geweldig om je in het zwembad te zien, en je bent gelukkig een waterratje heerlijk en wat durf je veel zelfs van de hele grootte glijbaan achterstevoren je ogen en neusje dicht tsoeffffffff daar ga je lekker lekker grietje, bedankt lieve mamma dat je me uitgenodid had, een middag om nooit te vergeten, dag lieverds Omie

schrijf ook een berichtje / reactie