Papa of Mama

Momenteel heeft Nicki er een handje van om de woorden mama en papa om te draaien. Dus papa is mama en mama is papa. En dit terwijl ze dondersgoed weet wie papa is en wie mama is. Dit leidt dan ook soms tot erg grappige momenten.

Nicki en papa zitten aan het ontbijt en Nicki wil graag een boekje lezen:

Nicki: Mama?
Papa: Die is aan het werk.
Nicki: Mama? Boekkie?
Papa: Ik ben papa.
Nicki: Mama, mama? BOEKKIE!
Papa: Mama is er niet en ik ben papa…..
Nicki: Mama?
Papa: ………
Nicki kijkt heel boos naar papa en schreeuwt: PAPA!!!!
En dan met een heel lief en zacht stemmetje: Boekkie?…..


2 reacties

  1. [email protected] - nov 27, 2009 at 19:28

    hoi lieffie met je pappa,zo klein als je bent wind je hem al om je vingertje en pappa maar rustig herhalen hoe de vork in de steel zit.schattig als oma dit zo leest hoe jullie met elkaar omgaan,pappa met alle geduld van de wereld voor zijn liefste dochter en jij die weet hoe je hem moet bespelen.papa krijgt later nog een hele klus aan jouw doddekop.ik hou zo van dit gespeel samen,kus voor beide xxxx oma

  2. bettygathier - nov 27, 2009 at 22:16

    lachen hoor Nic, maak ze maar goed in de war ik vind het erg grappig, zal me dan ook niets verbazen dat je Omie straks Opie gaat noemen,lijkt me een leuke nic naam ,leuke woordspeling he.Wat doe je het goed princepessa,goed van je afbijten hoor enig,ik ga mezelf om toveren in een heeel klein kaboutertje en dan ga ik met je mee naar het kinderdagverblijf om naar je te krijken, denk dat ik de hele dag verbaasd zal zijn,klopt he. bijdehandje.Dag mn. lieverd dikke klapzoen van Omie toedeloeeeeeeeeeeeeex

schrijf ook een berichtje / reactie