Papa update – Dag 3 van mijn leventje

Zo onze dochter is vandaag 3 dagen oud en het gaat allemaal super. Wel vinden we het allemaal nog ontzettend eng en wennen maar alles op zijn tijd.
Ze slaapt het beste met haar buik bovenop de grote buik van papa en hij doet dan geen oog dicht. Dus dan maar vol bewondering naar de kleine vingertjes en teentjes kijken. Iets wat de oma’s ook niet konden nalaten.

Al 2x in bad geweest en luier verschonen en aankleden is al zo gewoonte dat dit zonder nadenken gaat. Wel al het eerste spuug ongelukje gehad en de luiers zitten behoorlijk vol, dus ook dat gaat allemaal volgens schema.

Verder al bezoek gehad van Omi en Opoe, Wojis, Herm, Mirjam en de kids. Pittie en de kids, en natuurlijk Coby. Kortom al een hoop indrukken en nieuwe ervaringen.

Vandaag kwam ook nog Wendy (VK) langs om Nicki te wegen. 3380 gram. dus slechts 240 gr lichter dan haar geboorte gewicht en dat is perfect. Nicki slaapt goed, drinken van de borst is allemaal nog onwennig voor zowel moeder als dochter. Maar met de hulp van onze kraamhulp Jolanda, zal het allemaal wel op zijn pootjes terecht komen.


1 reactie

  1. Wojis - jun 18, 2008 at 20:24

    Hoi liefies,

    Mijn lieve dochter Elsa sliep ook graag op een buik, helaas was dat die van mij en deed mama geen oog dicht. Maar zeg nou zelf, is het niet de meest geweldige reden om niet te slapenl. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en als ik zo kijk naar de foto’s kan jij dat vast ook niet pappie Pisa ;)

    Liefs,

    Wojis & Co.

schrijf ook een berichtje / reactie