Papa voor beginners

Vandaag nieuw boekje uitgelezen: Papa voor beginners. Een erg leuk boekje met allemaal leuke knutsel tips die je met de kleine kan doen. Skelter bouwen, vlieger maken, kijkdoos plakken. Noem maar op of het staat er in. Hieronder een uitvoerige beschijving die ik bij Bol.com vond.

Een cadeauboek voor vader, waar de kinderen wat aan hebben
Knutsels, trucjes, speelgoed en spelletjes die je het best van je vader leert. Met houten speelgoed, zoals een poppenhuis en een ridderkasteel. Van super-kijkdoos en blaasvoetbal tot hobbelpaard en zweefvliegtuig. Met ideeën voor het inrichten van de babykamer. Geheel in kleur geïllustreerd, met duidelijke werktekeningen. Het enige handboek dat beginnende of aanstaande vaders nodig hebben. Moderne vaders weten heus wel hoe het moet. Mee met zwangerschapsgym. Meepuffen tijdens de bevalling. Meedoen in het huishouden. Allemaal bekend. Maar wat doe je eigenlijk als vader met je kind?

Als deze vraag je het kille angstzweet doet uitbreken, dan is dit boekje voor jou. Wees niet bang: je hoeft niet álles te kunnen wat hier in staat. Maar een aantal zaken moet je wel beheersen. Dat je misschien geen houten kart kunt bouwen, word je niet echt kwalijk genomen. Maar een goed werkend vliegtuigje van papier vouwen? Een kijkdoos maken? Jan-Huigen-in-de-ton zingen en spelen? Ja, die zaken behoren tot de basis-vaardigheden van de moderne vader.
En het grappige is – in tegenstelling tot de meeste basisvaardigheden – het is nog ontzettend leuk ook!


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie