Rustige weekjes en toch een hoop gedaan

 Twee lekkere weekjes achter de rug. Papa is druk bezig met afvallen en dat betekend gek genoeg dat we bij tijd en wijle shoarma mogen eten (papa dan zonder broodjes) En Nicki vind dat heerlijk.

Verder onderneemt het jonge dametje steeds meer, zoals als een grote meid de trap oplopen of uit je bed proberen te klimmen.

Estelle werd twee en er was natuurlijk een verjaardagspartijtje, daar heeft Nicki zich prima vermaakt. Nicki had een mooie tekening gemaakt voor de jarige job en een mooie armband met bijpassende ketting als cadeau gegeven. Oliva heeft Nicki nog voorgelezen en daar was ze behoorlijk van onder de indruk.

De volgende dag was papa jarig en Mama had samen met Nicki de hele keuken versierd en extra lekker gekookt. Nicki vond het maar wat stoer om een jarige papa te hebben en heeft dat dan ook uitbundig gevierd.

Later die week met papa naar Ballorig (het indoor kinderspeelparadijs) en dat was de kers op de slagroom. Junior heeft zich prima vermaakt en zich lekker uitgeleefd. Tijdens het laatste weekend zijn we bij oma langs gegaan in Groningen. Gelukkig gaat het een stuk beter met oma. Natuurlijk konden we Overgrootoma niet vergeten dus daar zijn we ook nog even gedag gaan zeggen.

Kortom twee heerlijke weekjes….


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie