Shoppen!

Tijdens de lunch ben ik vandaag maar weer eens naar de baby-dump gereden. Het plan was om een aankleedkussenovertrekje om te ruilen. Deze had ik afgelopen week gekocht en het bleek een matrasovertrekje te zijn (beetje te groot dus).

Maar ja dan sta je in zo’n winkel en dan heb je met je vrouw afgesproken dat je nog even een Avent starters kit met magnetron sterilisator zal halen…… Een pakket bestaande uit twee dozen vol met flessen, spenen, borstels en neptepels. En een automatischereinigingsdoos die op magische en miraculeuze wijze aangedreven wordt door de magnetron. (Ik ben altijd al onder de indruk geweest van de magnetron)

En dan zie je allemaal andere leuke dingen:

Zoals een leuk verzorgingsetje, met een schaartje, een nageltangetje, een nagelvijltje, en een neusbelopzuigapparaat (neuspeer), en een kammetje en een borsteltje.

En je ziet een leuke shelter…. Wat is een shelter? zullen nu de meeste mensen zich afvragen. Een shelter is een multifunctionele babydrager en een inwikkeldeken van het merk Lodger. Joan die is van plan om de kleine in een draagdoek, die we van Jacq hebben gekregen, te gaan dragen, maar ik als eigenwijze vent wil natuurlijk weer iets anders. En mijn keuze is gevallen op deze shelter (zie plaatje links).(link). Hier kan ik junior in dragen en tevens dient het als een deken voor in de maxi-cosi of reiswieg.

En tot slot, een poepverwerkingsapparaat (pfff, dit is wel een artikel met veel lange woorden zeg), de diaper champ. Een luiervuilnisbak die zichzelf luchtdicht afsluit en die de luiers in een vuilniszak deponeert. Zonder dat je daar allemaal ingewikkelde handelingen voor hoeft uit te voeren.

Ik geloof dat we nu wel alles hebben. Ach nee d’r schiet me ineens weer iets te binnen dat we nog moeten halen en ik elke keer weer vergeet. Metalen kruiken duh…..


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie