Sinterklaastijd en naar de allergie dokter

Ontzettend drukke weken achter de rug maar wel heel erg leuk allemaal, en ook best wel een beetje spannend.

Eerst bloedprikken, en Nicki was een super stoere dame die zich heel groot hield. Toen was het tijd voor de intocht van Sinterklaas en dat vonden zowel Nicki als papa erg spannend zo samen voor de buis. En zelfs poes kwam een beetje in de stemming. Toen voor de eerste keer schoentje zetten. In de schoen een grote winterpeen en een brief voor de Sint. En ja hoor de volgende ochtend waren zowel Nicki haar schoen en die van mama gevuld en zat er in beide schoenen een brief.

Lekker poffertjes eten, en zwemmen (diploma gekregen) met een nieuwe (knal roze) zwemtas. Nog een keertje schoentje zetten (en heel erg hard zingen). En toen was het al weer feest, Sinterklaas kwam naar Heerhugowaard, dus een geel plein vol met zwarte pieten en natuurlijk een Sinterklaas. Nicki kreeg van de Sint een ‘High Five’ en een ‘Boks’ ze kon haar geluk niet op.

Na het weekend waren de pieten zowaar op school met een heel orkest. Dat was dus een enorme verrassing. Erg leuk om te zien hoe Nicki op school al echte vriendinnetjes krijgt (Larissa en Nienke) Met z’n drietjes hand in hand dansend naar de pietjes kijken. How sweet.

Tja en tot slot naar de allergie dokter. Het goede nieuws was dat Nicki niet reageert op pinda’s en amandelen. Wel zagen ze een reactie op cashewnoten en hazelnoten (en natuurlijk walnoten). Echter de dokter vond het erg raar dat Nic nu ineens reageert op Nutella terwijl ze dit al een hele tijd heeft gegeten zonder daar hevig op te reageren. Kortom; hij weet het niet en wil dus nog niets uitsluiten. Nu is het aan ons om te beslissen of we een provocatie test laten doen. En als het aan Nickita ligt dan dus wel want ze wil zo graag weer Nutella eten.

we houden jullie op de hoogte.


1 reactie

  1. betty spagetti - dec 5, 2012 at 21:43

    geweldig vrouwtje ,heerlijk kind, en dat vind sinterklaas ook zooooo lief dag Omie

schrijf ook een berichtje / reactie