Sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw.

Weer twee weken verder. lekker bijgekomen van de feestdagen en Omi is vertrokken op haar droomreis. (3 maanden Australie)

Wij hadden ook ver bezoek (uit de USA), Erik, Jonneke en Marnix kwamen op visite en dat was erg gezellig. Nicki en Marnix konden het prima met elkaar vinden, en hebben lekker samen zitten spelen. En wat ons betreft gaan we dit nog een keertje herhalen maar dan in de States.

Verder leuke weken met een hoop leuke bezigheden, verven, knutselen, tekenen, lezen, domino-en, memory-en en noem maar op. En niet te vergeten verkleden in de nieuwe tango jurk uit Barcelona.

Omdat er nog een hoop sneeuw lag konden we ook lekker sleetje rijden (papa had eindelijk een slee gekocht) Nicki genoot zichtbaar.

Mama heeft Nicki haar haar geknipt en het zit nu weer helemaal netjes.

En Nicki is ‘over’ naar de volgende groep op het kinderdagverblijf. Er zijn twee groepen. 0-1,5jr en 1,5-4jr. Dus tijd voor Nicki om door te stromen en dat gaat erg goed. Als bedankje heeft nicki een mooie tekening gemaakt vol met stickers en een mooie foto.


1 reactie

  1. bettygathier - jan 21, 2010 at 10:30

    Zeg wat zit je haar prachtig zeg en naar de volgende groep wat goed,en blijf je daar dan tot je vierde jaar! Hoor ik nog wel he.Wat zijn de sneeuw fotos enig nikkekind wat een avonturen maak je mee zeg Omie ook hoor maar dat vertel ik je wel als je heel groot bent Dag mn lief dikke zoen van Oom of zeg je al omie dag mn lief

schrijf ook een berichtje / reactie