(Speelgoed) camera!?! – VTech Kidizoom Pro Digitale Camera

Nog een review: Eveneens vooruitlopend op Nickita haar 3e verjaardag hebben we nog een cadeau gekocht. Een echt fototoestel van VTech. Ik heb hem zelf nog niet gebruikt (want hij wordt geleverd zonder de benodigde 4 AA batterijen – minpuntje)

Wat schrijft de leverancier:
Deze Kidizoom Pro is een digitaal fototoestel met mp3-speler! Daarnaast zit er ook een videocamera functie op. De Kidizoom Pro heeft een 4,5 cm kleuren lcd scherm, voicerecording, TV-out, usb-aansluiting en uitbreidingsmogelijk d.m.v. SD-kaart. Wordt geleverd met koptelefoon en 2 verwisselbare frontjes. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Op het eerste gezicht was ik blij verrast, zeker gezien het feit dat ik zelf ook gek ben op fotograferen. Maar ik heb meteen, kijkend naar alle (kleine) knopjes en vele mogelijkheden, mijn vraagtekens bij de minimale leeftijd van 3 jaar. Ik vraag me af hoe Nicki zal omgaan met het geven dat zij met een draaiknop een andere instelling kan kiezen zonder dat ze echt het besef zal hebben dat ze dan op dat moment geen foto’s meer kan maken.

Hopelijk pakt ze het snel op gaat ze een hoop lol beleven met papa als ze samen op fotosafari gaan in het lokale bos.

Nu vindt ze het in ieder geval al geweldig om met papa zijn camera te spelen dus het werd zeker tijd voor haar eigen toestel. We zullen zien.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie