Staan in bed

Heden morgen wilde Nicki een speeltje pakken waarvan ze wist dat deze in de mand lag die naast haar bed staat. Ik had haar op haar pootjes gezet zodat ze kon oefenen met staan. Het ene speeltje na het andere werd uit de mand geplukt. Na een tijdje viel het dametje op haar gat en was het huilen geblazen. Ik was druk met het uitzoeken van kleertjes dus liet ik haar even begaan.
Voordat ik er erg in had, stond madam op beide benen met haar handjes aan de rand, nog meer speeltjes uit de mand te plukken.

Gauw mama er bij gehaald zodat zij dit niet hoefde te missen. Het staan op zich ging erg goed maar het besef dat je niet met beide handen tegelijkertijd moet los laten om een speeltje te pakken was nog niet echt aanwezig.


1 reactie

  1. bettygathier - apr 26, 2009 at 18:27

    Meiske meiske wat sta je daar prachtig ohhhhhhhhhhh wat ben ik trots op je zeg nieuwe tand gaan staan , wat een sterk kind ben je schatteke omie is elke keer weer verbaasd je bent zo vlug in alles, je kunt vergeleken bij je pappa wel merken dat je motoriek erg goed is , ach kon ik je maar ff knuffelen opeten helemaal overal in bijten, en aan je ruiken en snuffelen mmmmmmmmm dag allessie tot gauw heel veel lieve knuffels voor mn allessie dag mn lief hou van je omie

schrijf ook een berichtje / reactie