Staan, Stappen en Zwemmen.

Zoals beloofd zou ik eens per twee weken een stukje schrijven en er zijn weer twee weekjes voorbij.

Het gaat allemaal heerlijk, Nicki kruipt sneller als ooit, maar daarnaast is ze ook druk doende met stappen en staan. Ze gaat steeds vaker staan, en loopt zelfs al uit zichzelf langs de tafel. We zijn nog een keer wezen zwemmen voor de zomervakantie, en we hebben toen de cabrio gepakt. Het damentje heeft toen de hele heenweg alleen maar liggen slapen. Op de terugweg keek ze wel de ogen uit haar koppie.

En vanwege het mooie weer hadden we meerdere malen de gelegenheid om het kinderbadje in de tuin te zetten, iets wat Nicki een groot feest vond. Ze heeft zich lekker kunnen uitleven in het koele water.

Oma is nog op visite geweest op een mamadag en dat vonden de 3 dames erg gezellig. Ze hebben lekker gegeten bij Bakkerij Bart, en zijn daarna gaan shoppen. En hebben ze leuke kleren gekocht voor Nicki.

Het volgende weekend zijn we langs geweest bij Omie. En Omie die heeft twee kippen Puc en Pet in de achtertuin. Deze zag Nicki voor het eerst en ze vond ze helemaal te gek. Vooral toen ze ze mocht voeren. Later die dag lekker gespeeld met Romy en in bad geweest. Nicki was nog helemaal hyper in de auto, en heeft geen oog dicht gedaan. Eenmaal thuis viel ze als een blok in slaap.


1 reactie

  1. bettygathier - jul 20, 2009 at 11:47

    Staan stappen nou ik heb het gezien gisteren ,je stapt zo goed houdt je mijn handen vast en daar ga je hoor en zo stevig en snel ,omie wordt oud gaat me allemaal te snel zo n klein meisje dat al gaat lopen pappa en mamma stimuleren je veel deed ik vroeger ook met pappa maar nee hoor die zat altijd lekker op zn kontje, in bad doe je het ook zo leuk douche op je snoet uitglijden je vind alles oke zo zeker ben je van de mensen om je heen zoveeeel vertrouwen , ja en eten als een ketellapper he bijna alles eet je. zeker op de kipjes afgaan en lief niet ongecontroleerd een kip pakken nee je kijkt kijkt observeert je uitstraling is geweldig snoetje goh wat gebeurt er veel wat een andere beleving allemaal voor omie heb het echt allemaal nog nooit van dichtbij mee gemaakt die leuke lieve geweldige ouders van je ze geven je zo enorm veel .Nou romy vond je een erg leuk meisje die wil wel dollen met je, als je groter bent en je komt bij me gaat ze voetballen met je want dat kan ze heel erg goed. in het bad handenkletsen met omie vond je ook spannend he heerlijk he water omie is ook zo n watergek nou de toekomst beloofd nog veel hoor .Slapen in de cabrio ook een stunt goed hoor schatje altijd jezelf blijven he ,nou honnepon ik ga je gedag zeggen met een hele stevige knuffel dag schatteke je omie

schrijf ook een berichtje / reactie