Strand en moederdag….

Drukke weekeinden achter de rug. Eerst naar Oma, die had een paar dagen in het ziekenhuis gelegen en toen die weer thuis was zijn we op visite geweest. Daarna naar Pitty, Steven en de kids, erg druk maar wel ontzettend gezellig. En lekker met Noa en Nesta naar de speeltuin.

Later die week bij de notaris langs zodat papa, en mama, hun testament konden regelen, Meteen ook de voogdij geregeld en alles is weer afgedekt. Op bevrijdingsdag lekker naar het strand bij Bergen aan Zee. Niet echt mooi weer maar wel heerlijk gegeten, en ons prima vermaakt.

We hebben voor Nicki een setje opblaasmeubelen gekocht, en daar is ze heel wijs mee. Was wel een hele opgaaf voor papa op ze op te blazen.

En toen was het moederdag, opnieuw erg druk. Eerst mama verrassen met een lekker ontbijtje op bed en mooie cadeautjes. Toen in de auto naar Oma in Groningen, en meteen even bij ‘Grote’ Oma langs geweest. Daarna naar Bilthoven om bij Omie langs te gaan. Die was ook een paar keer naar het ziekenhuis geweest en was nog niet helemaal fit. Gelukkig zijn beide oma’s nu weer fit en kennen ze d’r weer ff tegen aan.

Op de terugweg hebben we graafmachines geteld (zie eerder artikel). Op hemelvaartdag weer naar het strand, deze keer bij Egmond aan zee. Wederom lekker gegeten. Nickita had poffertjes met appelmoes, rare combinatie, maar het beviel het dametje prima.

En de laatste foto, Nicki is helemaal klaar voor de vakantie……..


1 reactie

  1. bettygathier - mei 25, 2010 at 21:52

    Hoi hartendief ,getverderrie jullie zijn weg heeeeeeeeeeeel ver weg ,is 9 uur hier dus denk dat jullie wel geland zijn en onderweg naar jullie huis,wat gaan juliie genieten .Je avonturen boek is weer heel gezellig, bij al je Omaasssssss geweest mooie kadoos voor ons gemaakt, Omie drinkt elke dag uit je beker en ben er erg blij mee.Wat heb je toch een druk soc.leventje zeg, en nu weer 10 uur vliegen,dat is leven hoor.Omie heeft voor het eerst op je gepast, 2uurtjes sliep je daarvan en een uurtje wakker,en dat was reuze leuk Omie trots he he eindelijk alleen met mijn kleindochter, in je zandbak gespeelt gelachen veel geklessebest,toen waren pappa en mamma heel stil binnen gekomen ik had ze niet gehoord, maar jij zag ze in de keuken, en door dat je gezichtje ineens straalde zooooo straalde keek ik achterom en zag je je ouders gossie lieverd wat was je blij ,zo enorm mooi om te zien wat een uitstraling van een kind die zijn pap en mam ziet, nou lieverd wat een mooi kado kregen die twee, de twee jaar die ze je hebben en altijd bij je zijn krijgen ze al zo iets moois van je terug geweldig.Morgen gaat Omie naar jullie huis op vinny passen, en jullie energie in me opnemen en daarvan genieten , dag muis tot over 14 daagjes heel veel plezier voor jullie he en veilig thuis liefs Omie

schrijf ook een berichtje / reactie