Strip dagboek no.102


2 reacties

  1. bettygathier - jul 23, 2011 at 20:02

    Er was eens een prinsesje waterpok, gutteguttegut en als die ziek is,is het thuis toch gezellig, de vader en moeder van die prinses doen van alles om haar maar blij te maken en dat lukt ze heel aardig , als ik vroeger ziek was vond ik het ook zo fijn in mijn bed bij mijn moeder en dit lijkt er veel op vertelde de de Omie van de prinses . Maar in paleisje Heerhogowaard zijn ze wel allemaal blij dat de prinses weer beter is hoor,en lekker gaat fietsen , en de koning van Heerhuhogowaard is heel gelukkig dat zijn kleine meid hem vrolijk uitzwaaid.De redactrice van Paleis weltevreden dag allemaal

  2. bettygathier - jul 23, 2011 at 20:08

    Gos Nick vraag aan pappa of hij zijn ipod wil ruilen voor 2 zwarte kippen, ik ben stik jaloers ,als omie bij je komt ga je Omie leren he lieverd Opslaan kan ik ook al hoor Dag lieverd to snel Omie

schrijf ook een berichtje / reactie