Strip dagboek no.109B – De Efteling


2 reacties

  1. bettygathier - okt 20, 2011 at 20:23

    Hi mn lieverdje wat een leuke efteling foto s Papier hier heeft Omie ook nog foto s van samen met Opie ben ik daar geweest 42 jaar geleden,maar toe was het nog niet zooooooooooooooo mooi ,en nu is mijn princepessa daar geweest wat enig lieverd liefs Betty Spagetti

  2. a.c.snip - okt 24, 2011 at 16:39

    lieve schat, oma maakt een hele mooie trui voor jou! ze zit nu in het centrum voor epilepsie zodat men gpede pillen voor haar kan vinden.ik hoop dat ze dit zo snel mogelijk vinden.ik lees hier mooi je dagboek en moet zeggen dat het een heel feestelijk boek is met veel belevenissen.ik mis je best kleine meid en hoop je snel weer te zien.heel veel dikke kussen van oma xxx

schrijf ook een berichtje / reactie