Strip dagboek no.132B – Ziekenhuis


1 reactie

  1. betty spagetti - okt 5, 2012 at 17:42

    Weet dat je geweldig bent, altijd lief altijd vrolijk zelfs als je een aanval krijgt,wat ben je een topper echt lieverd alles onderga je zonder protest en als iets klaar is lach je met die ontzettende lieve lieve ogen van je jees wat hou ik van je griet.Ik heb nu alles mee gemaakt van zo dicht bij,wat een team zijn jullie met ze drieen,wat een vertrouwen in elkaar ,ik ben geen buitenstaander maar heb mezelf buiten jullie kring gezet, en heb nu nog meer bewondering voor jullie.Ik hoef echt geen zorg over jou te hebben met zulke Ouders,verdriet heb ik wel maar geen zorg.Heb me gerealiseerd dat het risico te groot is als je bij mij komt logeren lieverd, ik kan niet wat jou vader en moeder doen in me up ik kon alles voor je papa doen toen ik jong was, maar deze verantwoording kan en mag ik niet op me nemen vrouwtje .Toch heb ik heerlijke dagen met je gehad en pap en man ik mis jullie Omie dag nozem

schrijf ook een berichtje / reactie