Strip dagboek no.33


1 reactie

  1. bettygathier - feb 9, 2009 at 19:22

    hallo filmster daar ben je weer,je bent in het huisje van hans en grietje geweest wat leuk ,en een leuke hond, nou dat was een nicky avontuur he puh puh.En wat was je weer goed in het zwembad he oh heerlijk omie zwemt ook elke week morgenavond weer en dan denk ik altijd aan je en en als ik onder water zwem en boven kom zeg ik altijd dat kan mn kleindochter ook al, oh wat leuk roepen alle grijze bollen, en dan vraag ik aan de fisio ik zal nicky van de zomer meenemen dan kunnen jullie het zien, mag dat jaaaaaa hoor nou afwachten maar he lijkt me enig ,nog nog ff wachten denk ik. Dag princepessa heb weer erg van je genoten van al je plaatjes dag lief miesje tot gauw heel veel liefs van mij.

schrijf ook een berichtje / reactie