Strip dagboek no.53


1 reactie

  1. bettygathier - jul 7, 2009 at 13:58

    Nou wat enig weer lachen hoor met je stripboeken, ik zal de 2 keer missen maar pappa kennende zullen ze wel extra dikken worden he nic.,en pappa heft gelijk is zoveel werk toch al erg mooi dat hij het een jaar lang heeft volgehouden, ik bekijk ze dan ook steeds, en als er maarrrrrrrrr 2 in de maand komen zal ik ze nog wel vaker bekijken blijf leuk, en dat je kan beleven hoe groot je al ben mn lief gossienikki en je wordt als maar leuker en mooier en groter geweldig dag droomkind van me, dag pricepessa ik ben zo hardstikke blij met je elke dag weer en elke dag denk ik aan je ,je zit in mn hart en kriebelt me de hele dag dag vrouwtje tot gauw he oeiiiii dikke knuffel en embrasso omie

schrijf ook een berichtje / reactie