Strip dagboek no.54


2 reacties

  1. bettygathier - jul 19, 2009 at 22:46

    Nou wat een dag he vrouwtje eindeloos hi hi omie was gebroken maar zo genoten van alles ,als eerst een week lang vreugde voordat je kwam ,nou en toen was je daar met mamma en pappa je bent zo n sociaal kindje je maakt kontakt met iedereen je lacht je biedt aan je deelt je bent echt geweldig meisje gos wat geniet ik van je wou dat ik een jonge omie was lieverd zou je de hele wereld wel rond willen dragen onvermoeibaar zijn, maar goed daar heb je pappa en mamma voor he princepessa, en die zijn zo geweldig voor je, je bent zo bij de hand en ze laten je dan alles zelf doen meemaken ze doen het zo goed lieverd je bent zo n blij kindje zo vrolijk zo tevreden, dankbaar ben ik jullie drietjes geven me zoveel., kortom ik ben dol en dol blij met jou pappa en joan ga het allemaal in je boek schrijven dag schatteke dag aller liefste kinderen van de hele wereld ben heel erg blij met jullie liefs Omie xxxxxxxxxxxx

  2. bettygathier - jul 20, 2009 at 11:34

    Gisteren was ik weer bij je ff zo tussendoor,is nu maandag en rustig op mijn door pappa gemaakte comp. rustig gekeken naar je foto s en stripboek lieverd,het strippen boek is voor mij extra leuk omdat het over het bezoek bij mij thuis gaat daar ben ik zo blij mee was zo gezellig en dat jou energie nou in mijn huis zit , de slaapkamer zitkamer badkamer de tuin overal ben je geweest heerlijk, de kippen praten ng over je, waar is nicki nou die begrijpen er niets van lieverd jij gelukkig ook niet he hi, maar was allemaal geweldig bedankt voor de heerlijke dag moe of niet wij beiden het was perfect dag allessie je omie

schrijf ook een berichtje / reactie