Strip dagboek no.65B (speciale editie) Kerst en Oud en Nieuw 2009


1 reactie

  1. bettygathier - jan 21, 2010 at 10:42

    Wat een leuke feestdagen hebben jullie gehad nic over de foto s die je pappa heeft gemaakt van omie ,zeg maar als ik terug ben in april dat ik hem even wil spreken de charmante fotograaf.Ik ben die maand al vergeten vrouwtje ik ben in een land waar het 35 gr. is wat Omi heel goed bevalt hoor elke dag in de oceaan of swimmingpool heerlijk nic hele dag zwemmen geweldige kangaroes zien met babies in de buidel leguanen zoooooooooooooo groot enorme vogels arenden roofvogels kakatoes papagaaien oh vertel het je zo graag meisje als je groot bent.Ik zie hier van alles in de jungle ze moeten me wel door spleten duwen en trekken maar ik kom overal .Enorme grote Rotsen geweldig,ik stop maar kan je niet alles schrijven dag droomkind stop met schrijven tot de vlg keer liefs van omie

schrijf ook een berichtje / reactie