Strip dagboek no.69


4 reacties

 1. bettygathier - mrt 1, 2010 at 05:29

  Hi Muis,wat ga je pappa s smoeltje krijgen op die leeftijd,je bent weer om op te eten hoor wat en leuke foto s.Omie zit duizende km.weg van je maar je zit goed dicht bij me hoor heerlijke griet geniet zo van je. Wat ben je aan het stappen zeg met je oranje laarsjes heerlijk.en een wildebras in je bedje ,allemaal herinneringen komen naar boven leuk ,om Omie te zijn krijg alles wat ik van Basje had nog een keer leuk hoor.Ja en boeken lezen Omie heeft terwijl ik zo druk ben ook nog tijd dat mijn 10 dikken boeken die ik mee heb genomen en voor moest betalen al uit,hoezo boekenwurmen in de familie?En Nicki weet je wat ik nog meer doe,ne Pappa niet bang zijn, vertel alleen dit, ik lees de kinderen van 6 jaar voor op school en overhoor de kindjes dan, nou en dat is genieten hoor,voelen allemaal aan Omie s haar en aan mn bruine ouwe velletje,Ohhhh nIcki leven is zo heerlijk, en na al jou leuke fotootjes nog veel fijner .Ga nu nog ff naar je avonturen boek hoor,en Omie gaat weer een week weg naar de dofijnen en zeeolifanten vertel ik je alles in ons avonturen boek.Dag liefste kind van de hele wereld dag mn allessie .Aussem ben je dag Muis

 2. bettygathier - mrt 1, 2010 at 10:01

  Hoi Nic je stripboek is ook weer leuk ,ik beloof je je dat als ik terug kom met je ga zwemmen hoor dat wil ik zo graag,pap en mam zeggen wel ja hoor, wat speel je leuk thee visite met eurnie wil ook graag bij jou op de trap thee komen drinken,en lezen en met je poppen spelen en wandelen met al je mooie laarzen afgesproken, pappa en mamma moeten proberen om je een klein beetje los te laten he en Omie te vertrouwen. Nou tot over twee weekjes als er nieuwe foto s zijn .Dag troeltje dag schatteke liefs van je Omie

 3. bettygathier - mrt 5, 2010 at 02:49

  Ohh gekke lieve wijsneus,leuk om te lezen,omie overstroomt hier in Moryfield, maar ben toch buiten zoiets moois voor je aan het maken jouw sterrenbeeld aan het schilderen van de Arborigines geleerd hoop dat je het later mooi vindt,en als je aan het schilderen bent voor je kleindochter geeft het niets dat het zo regent, en omie met haar voeten in het warme water van de tuin zit,Dag machtig grietje Omie

 4. [email protected] - mrt 9, 2010 at 16:14

  hoi wijffie,nu is oma aan de beurt.geniet er zo van om te lezen dat omie zo vol van je is en de woorden die ze voor je gebruikt zijn ook zo prachtig mijn allessie.wat is het toch heerlijk om op deze wereld te zijn en dat je van de mensen om je heen zo veel liefde mag ontvangen.het is ook zo leuk dat familie van je esmee er ook weer een zusje bijkrijgt.je hebt nog de leeftijd dat het leven een grote ontdekkingsreis is en ik hoop dat je heel veel mooie en goede tegen komt schat van mij.dikke huken vele kussen.ik hou van julie 3en oma

schrijf ook een berichtje / reactie