Strip dagboek no.70


1 reactie

  1. bettygathier - mrt 30, 2010 at 01:27

    Heeeee Muis,je strippenboek gezien enig. je bent een muis met twee staarten ,goed hoor van die Pap, waarom heb je traantjes gehad lieverd,dat schrijft pappa er niet bij, maar je kijk zoals altijd vrolijk,en traantjes moet je ogjes uit he.Zo jij hebt dus de curacoureis geboekt en uitgekozen,perfect dat doe je goed troeltje.Gekke bekken heb je ook niet van een vreemd he,maar leuke familie zijn jullie hi hi..Weet je vrouwtje ik ben zo blij dat je van zulke boekjes houdt en ik je verjaars kado natuurlijk allang in huis,heb want er is maar een uitgave van, en die krijg je als je 2 wordt,Verrassing voor je. Wat geweldig weer op de boerderij heerlijk al die beesten he.Nou mn lief dit is het laatste berichtje want Omie gaat ,voor mij over 5 nachtjes jou zo erg knuffelen ,kan ik je nog tillen of ben je al zooooooooooo groot nou kan me niet schelen ik ga je pakken, tot gauw Omie

schrijf ook een berichtje / reactie