Strip dagboek no.13


2 reacties

  1. betty gathier - sep 20, 2008 at 19:37

    wat een prachtige foto’s en film weer, geweldig en elke keer zie je er weer prachtig uit al die kleurtjes staan je zo prachtig en een t-shirt met prinses erop. De foto met olie in je haar schoot ik echt van in de lach maar wat mooi blijf je vrouwtje, Morgen zie ik je en ik heb er kriebels van in mn buik echt waar je ben al zo verandert en groot geworden en nu ga ik vast een van je leuke lachjes zien he, ik verheug me enorm ik kom vroeg zie ik je lekker lang oeeeeeeeee. Heb iets leuks gekocht voor je jungle kamertje hoop dat je het leuk vindt. Dag prinsipessa dag geweldig meisje tot morgen hele dikke knuff Omie

  2. betty gathier - sep 21, 2008 at 11:53

    nog even een berichtje, ik heb je foto met je haren omhoog v.d. olie op mn buroblad gezet geweldig.Over een uurtje zie ik je oh verheug me zo tot zo troeltje dag lief tot zo Omie

schrijf ook een berichtje / reactie