Strip dagboek no.28


1 reactie

  1. bettygathier - jan 9, 2009 at 20:11

    Wat enorm gezellig nic,wat een hoop kinderen wat leuk allemaal en gezellig.Bedankt dat je me voorstelt nicki ,ik heb ook erg van je genoten,maar ineens was het s vonds 11 uur en naar bed is zo vlug gegaan lieverd ga langzaam al die oma s en opa s begrijpen, leken 10 min de hele dag, heb je weer in bad gezien, daar sta je in armpjes over de rand en naar me kijken zoiets van kom je ook omie, je eet alle groentes al, mamma maakt dat in een soort blender die ook stooft en maalt en dan is het een heerlijk prutje,en smikkelen wat je doet.S avonds brachten pappa en ik je naar bed ,pappa ging je voorlezen en omie heel zachtjes weg en ben je gaan slapen tot de vlg.morgen geweldige griet dat je er bent lief lief lief ben je zooooooooo lief ik kan je wel op peuzelen.De vlg. dag moesten jullie al vroeg weg, dat ging allemaal niet zo soepel ,altijd alles van te voren plannen met kinderen ,komt nog wel, toen gingen onze wegen weer scheiden,en dan mis ik jullie zo erg .maar dat moet maar wennen en dat komt denk ik omdat omie alleen is, als ik thuis kom ga ik altijd overal naar toe om over je te vertellen, dat moet ik gewoon kwijt, en je hebt het weer voor elkaar om dagen lang een glimlach om mijn mond te toveren,dank jullie wel voor de heerlijke kerst en de gezelligheid . Mamma en pappa zorgen wel enorm goed voor je hoor ze doen het zo leuk lijkt al of ze je jaren hebben prachtouders heb je princepessa trots ben ik op mijn kinderen.Dag lieve kleindochter,dag lieve schoondochter dag lieve zoon,Omie

schrijf ook een berichtje / reactie