Strip dagboek no.30


1 reactie

  1. bettygathier - jan 19, 2009 at 20:01

    dag droomkind dag princepessa dag liefste kind van de hele wereld dag allessie wat ben je leuk oh schatje wat ga je snel, an alles eten zitten een tandje gos wat ga je snel mn. lief ik mis zo veel gossie nicki.Ben je ook weer grieperig geweest he, omie heeft flanelle doeken voor je gekocht en kinder dampo, ik wilde gewoon wat doen voor je maar ja dat heeft mamma natuurlijk allemaal in huis he, gek hoor een kleinkind ik hoef niks te doen niet voor je te zorgen, niet om je zorgen vreemd allemaal.Ik heb pappa zn.foto gepakt dat hij ook zn eerste tandje kreeg net zo oud als jij 7 maanden ik zal hem mee nemen goed.Bedankt pappa voor deze hele leuke foto s weer van jou Nic en Joan ik mopper wel veel in mezelf hoor nic dat ik je zo weinig zie, maar ik denk dat ik de enige omie v.d.hele wereld ben, die zoveel fotos van haar kleindochter krijgt,zo wou dat ik het in boekvorm had. maar ben wel heel blij hoor pappa.Dag mn hartedief hele dikke knuf van mijxxxxxxxxx

schrijf ook een berichtje / reactie